Μαγικές συμβουλές
Για προσάναμμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
Αποξηραμένες φλούδες πατάτας.
Αποξηραμένες φλούδες πορτοκαλιού εξασφαλίζοντας και αποσμητικό χώρου
Κουκουνάρια ή πευκοβελόνες τυλιγμένα σφιχτά με παλιές εφημερίδες η
γεμισμένα στο χαρτόνι απο το ρολό κουζίνας .
Για να μη στάζουν τα κεριά σας, βουτήξτε τα σε αλατόνερο για μερικές ώρες.
Στη συνέχεια περιμένετε να στεγνώσουν καλά και είναι έτοιμα για χρήση.
μπορείτε να ραντίσετε παλιές εφημερίδες με οινόπνευμα και να στριμώξετε όσο το δυνατόν περισσότερες
μέσα στα στενά παπούτσια. Αφήνετε στα παπούτσια τις εφημερίδες για μερικές ήμερες και αν θέλετε
επαναλαμβάνετε για δεύτερη φορά.
Δεν θα αλλάξουν φυσικά νούμερο αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί αρκετά η...
Αν θέλετε να παγώσει γρηγορότερα το κρασί στη σαμπανιέρα, προσθέστε χοντρό αλάτι στον
πάγο που διατηρεί τον πάγο σε χαμηλές θερμοκρασίες !
για να αποφύγετε να κολλήσουν οι σελίδες
μεταξύ τους, στεγνώστε το όσο καλύτερα
μπορείτε, τοποθετήστε ανάμεσα στις σελίδες
απορροφητικό χαρτί για να διαχωριστούν,
τυλίξτε το με μια σακούλα και βάλτε το στην
κατάψυξη για λίγες ώρες
Αφαιρέστε τους φελλούς
απο τα μπουκάλια χωρίς κόπο
βυθίζοντάς τα για κάποια δευτερόλεπτα
σε ένα δοχείο με ζεστό νερό ή
απλά κρατώντας τα κάτω από τη
βρύση .
τυλίξτε γύρω από το γυάλινο
μπουκάλι βρεγμένο χαρτί
κουζίνας και τοποθετήστε το
στην κατάψυξη.
Κρυώνει πολύ γρηγορότερα.
Θυμηθείτε μόνο να το βγάλετε έγκαιρα από την κατάψυξη !
Αν χρειάζεται να ξεπαγώνετε τον καταψύκτη σας συχνά
την επόμενη φορά που θα κάνετε απόψυξη
αλείψτε ή ψεκάστε τα τοιχώματα του καταψύκτη με λίγο φυτικό
λάδι. Ο πάγος θα βγαίνει σχεδόν μόνος του.
info@krisisbazaar.com