
- Μισό κιλό γαρίδες (φρέσκιες ή κατεψυγμένες)
- 3 κουταλιές ης σούπας ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- Αλάτι – πιπέρι
- Προαιρετικά 1 κουταλιά ξηρό κόλιανδρο
- Για τη σος
- 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
- Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής εδώ