Σνίτσελ με gorgonzola σος

2013-07-04 20:56

  • 4-5 σνίτσελ χτυπημένα καλά
  • 2 αυγά για το πανάρισμα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • Αλεύρι
  • φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. γκοργκονζόλα ή άλλο μπλε τυρι
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ½ φλιτζανάκι άσπρο κρασί

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής εδώ

info@krisisbazaar.com